مجموعه دو جلدی «لبخند اشک» رونمایی شد

مجموعه دو جلدی «لبخند اشک» رونمایی شد

آیین رونمایی از مجموعه دو جلدی کتاب«لبخند اشک» که روایت خاطرات خواهران چهل شهید معاصر جهان اسلام است، چهارشنبه 19 بهمن ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان تهران، نویسنده این کتاب، خانم« فهیمه سادات موسوی نیا»، خاطرات خواهران چهل نفر از شهدای معاصر جهان اسلام از کشورهای ایران، لبنان، سوریه، عراق و افغانستان را گردآوری کرده است.
در این برنامه، خواهر شهیدان محمد باقر و مهدی اعلمی اشتهاردی فرزندان آیت‌الله «ابوالحسین اعلمی اشتهاردی»،خواهر شهید اصغر پاشاپور و فهیمه سادات موسوی نیا، نویسنده کتاب « لبخنداشک» سخنرانی کردند.
فهیمه سادات موسوی نیا نویسنده این کتاب در این مراسم گفت: به این موضوع که ما چقدر مدیون خون شهدا و خانواده شهدای مدافعین حرم هستیم، بسیار فکر می کردم، در آخرین سفرم به سوریه در آذر سال 98 در لحظه وداع از حضرت زینب کبری(س) خواستم توفیقی به من بدهند که برای این خانواده ها خدمتی کنم.
وی افزود: در ابتدا با این هدف و ذهنیت که کلاس قرآن برای فرزندان شهدا برگزار کنم ، از چند نفر از دوستانم خواستم تعدای از خانواده های شهدا را به من معرفی کنند. در همین حین که در حال انجام این نیت بودم، سردار حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید. همزمان با شروع کرونا تصیم گرفتم که خاطرات سفرهای سوریه بنویسم.
موسوی نیا گفت: اولین مراسم های مجازی دهه کرامت با شروع کرونا در حرم امام رضا (ع) برگزار شد. برای شرکت در این مراسم، به حرم رفتم، در آنجا با خواهر شهیدی آشنا شدم که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، خواهران شهدا را به حرم آورده بود. در همانجا پیشنهاد ثبت خاطرات خواهران شهدا به من داده شد.
نویسنده کتاب لبخند اشک افزود: در ابتدا مخالفت کردم، زیرا فکر می کردم که از عهده این کار برنمی آیم. آنچه برایم جالب بود، این بود که بعد از هر بار مخالفتم، خواب سردار سلیمانی را می دیدم. اینجا بود که تصمیم گرفتم خاطرات خواهران شهدا را به رشته تحریر در بیاورم.
وی تصریح کرد: آنچه که باعث شد این پیشنهاد از سمت خواهران شهدا داده شود گلایه آنها بود که تا آن زمان کسی این خواهران شهید را جزو بستگان درجه یک نمی دانست. برای من عجبیب بود، هرجا اسم زن و واژه شهادت می‌آمد نام حضرت زینب کبری(س) می‌درخشید، حضرت زینب (س) به عنوان خواهر شهید شناخته شده است و جای تعجب داشت که کسی به یاد خواهران شهدا نبود.
وی افزود: اولین مصاحبه ام با خواهر شهید محمود کاوه بود، در دومین گفت و گو میزبان خواهر شهید ابراهیم هادی بودم، و در ادامه، خاطرات خواهر شهید شیرودی را به رشته تحریر درآوردم. در هر مصاحبه یک خواهر شهید دیگر به من معرفی می شد، چون شروع این حس و نیت از سوریه بود، تصمیم گرفتم خاطرات خواهران شهدای سوریه را هم بنویسم.
در ادامه به سراغ خواهران شهدای کشور لبنان، عراق و بعد شهدای فاطمیون در ایران رفتم و شروع به نوشتن خاطرات آنها کردم.

برای مطالعه بیشتر خبر این برنامه اینجا را کلیک کنید.

لطــفا نظـر خـود را بـنـویـسیـد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *